• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Gratis advies 0032(0)3 755 30 75
 • Meer dan 600 wijnen

Verzending en retour

- Bpack@Home (Thuislevering)

bpost heeft een uitgebreid netwerk tot uw beschikking staan: er is altijd een postkantoor of PostPunt in de buurt en elke werkdag komt er overal een postbode langs. U kan rekenen op 12.000 postbodes die elke dag opnieuw heel België doorkruisen. Daarnaast zijn er meer dan 1.300 lokale afhaalpunten, maar ook een up-to-date logistieke infrastructuur. Op die manier bent u zeker van een optimale dienstverlening.

Indien u niet thuis bent wanneer uw postbode langskomt met uw pakket, krijgt u een zendingsbericht in uw brievenbus. U kan dan kiezen om het pakket op te halen of u kan bellen om gratis een tweede presentatie te vragen van uw pakket wanneer u wel thuis bent.

- Bpack - 24/7!

Bent u zelden thuis overdag? Hebt u weinig tijd om naar het postkantoor te gaan wanneer u pakketten wilt ophalen?

Met bpack 24/7 verstuurt of haalt u uw pakketten op, waar en wanneer u dat wilt in heel België. De pakketautomaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen op 7 open. Het volstaat dat u zich inschrijft en een pakketautomaat in uw buurt kiest van waaruit u uw pakjes wilt versturen of ophalen.

U hoeft thuis niet meer op de postbode te wachten of naar het postkantoor te gaan: bpack 24/7, is er altijd voor u, wanneer het u past.
Uw voordelen:

 • Open 24u per dag, 7 dagen op 7
 • Altijd een pakketautomaat in de buurt! Via de bpack 24/7 zoekwijzer vindt u in een vingerknip de dichtstbijzijnde pakketautomaat
 • U schrijft gratis in en betaalt voor het gebruik van de dienst niet meer als voor een thuislevering
 • Verzendingen zijn klaar in een handomdraai
 • Transparant en veilig: volg uw pakket online via eTracker
 • U kunt altijd een andere pakketautomaat kiezen

- Bpack@bpost

Kies zelf waar en wanneer u uw pakket ophaalt
Wist u dat u niet meer thuis hoeft te zitten wachten tot uw pakket wordt afgeleverd?

KIES UIT MEER DAN 1.100 AFHAALPUNTEN

U vindt de bpack@bpost punten in elk postkantoor, maar ook in een steeds groter wordend aantal PostPunten (boekhandels, benzinestations, supermarkten enz...).

Daardoor kunt u uw pakket laten afleveren waar u dat maar wenst: in uw buurt, dicht bij uw werk, vlak naast of in uw favoriete winkel...

Met bpack@bpost van bpack kunt u uw pakket immers heel eenvoudig naar een PostPunt of postkantoor in uw buurt laten versturen. Zo mist u nooit meer de aflevering van uw langverwachte pakket, en gaat u het ophalen waar en wanneer u dat zelf wenst. Dat is pas vrijheid!

Wilt u uw volgende pakket laten toekomen in een afhaalpunt?

MAKKELIJK EN SNEL!

 • Stap 1 :
  Kies tijdens uw bestelling voor een levering via afhaalpunt.
 • Stap 2 :
  Kies uw favoriete afhaalpunt binnen het grootste netwerk van Belgïe.
 • Stap 3 :
  24 uur nadat uw leverancier uw pakket bij bpack heeft bezorgd, ligt het in het afhaalpunt van uw keuze. U ontvangt een sms, e-mail of telefoontje met de mededeling dat u uw pakket kan afhalen. Vervolgens hebt u 15 dagen tijd om uw pakket op te halen wanneer u dat best uitkomt. 


Alle bestellingen gedaan voor 15 uur en waarvan de betaling ook is ontvangen worden dezelfde dag verzonden, en worden normaal gesproken de volgende werkdag bezorgd.

Retourneren/afkoelingsperiode

U heeft een periode van 14 werkdagen om het product te bekijken en te beoordelen of het aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u om wat voor reden dan ook besluiten het artikel liever te willen retourneren, dan kan dat natuurlijk. Wij willen graag dat u voor 100% tevreden bent, en  een goede afhandeling van retourzendingen draagt daar ook aan bij.

Voor retournering van de artikelen wel graag Wijnen 'T Kasteelke schriftelijk of via e-mail op de hoogte te stellen van de retournering, en om welke artikelen het gaat. Natuurlijk mogen de flessen niet ontkurkt zijn.

Bij het retourneren van (een deel) van uw bestelling zijn de verzendkosten om retour te sturen voor uw rekening. Behalve als u iets retour stuurt omdat er bijvoorbeeld sprake is van kurk in de fles of het foute artikel is geleverd. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Wijnen 'T Kasteelke heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.