• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Gratis advies 0032(0)3 755 30 75
  • Meer dan 600 wijnen

Wijndegustaties aan huis

Als we vanuit het standpunt vertrekken dat ieder individu zijn eigen smaak heeft, willen we U de ultieme kans geven die smaak zelf te ontdekken, in een op maat gemaakte wijndegustatie aan huis.

Op deze manier willen we onze kennis met U delen, en op zoek gaan naar uw perfecte huiswijn, de ideale wijn bij uw favoriet visgerecht of een mooi assortiment aanleggen van topwijnen om steeds de juiste wijn in huis te hebben voor elke gelegenheid.

De degustaties kunnen naargelang uw persoonlijke voorkeur aangepast worden. We laten U genieten van een gevarieerd aanbod van Franse, Europese en nieuwe wereldwijnen. De wijnen zullen op volgorde gedegusteerd worden, met telkens per wijn de nodige achtergrondinformatie. Alle wijnen die worden ontkurkt voor degustatie blijven ter plekke om zo daags nadien een tweede oordeel te kunnen vellen.

Aan het einde van de twee uur durende degustatie zullen we nog een uitdaging aangaan. De winnaar hiervan krijgt een cadeaubon van Wijnen ‘t Kasteelke aangeboden.

Onze prijzen zijn voor groepen van vijf tot vijftien personen:

Degustatiepakket 1*

10 Huiswijnen

€ 150

Degustatiepakket 2*

10 Gelegenheidswijnen

€ 300

Degustatiepakket 3*

8 Mousserende wijnen

€ 300

Degustatiepakket 4*

8 Topwijnen

€ 450

Indien u andere wensen heeft, gelieve ons dan te contacteren. Wij beantwoorden al uw verdere vragen en stellen indien nodig een ander op maat gemaakt pakket voor u samen.

Tot dan…

Meer info bel 0032 478 73 66 45 of mail naar info@wijnentkasteelke.be.

*prijzen zijn richtprijzen, exclusief verplaatsingskosten.


Nicolas Kennis (huissommelier Wijnen ’t Kasteelke)